04/11/07

Oxhaku dhe pjekja e mishit


Pule e vogel dhe dy pellumba!





Sot hengrem pule dhe pellumba per
dreke. Siç e shihni familja Selmani
ushqehet mire:-)))
Une po u hedh pak vaj ulliri me kripe te shkrire gjate pjekjes.
Kete oxhakun e madh e kemi te pjesa e shtepise qe e quajme taverna. Ketu organizojme keto pjekjet ne hell dhe pizza gjate vjeshtes-dimrit. Kemi edhe nje oxhak te vogel ne avlli.
Kjo shtepia jone eshte nje vile e vogel ne periferi, prone e gruas time. Ja ka dhene i ati dhurate /paje per martesen tone.
Erion e Maura

4 commenti:

Erisel ha detto...

Thone se ne shqiperi nuk i hane pellumbat! A eshte e vertete?
Une i bleva tek nje fshatar, sepse ne supermarket s'kam pare ndonjehere pellumba.

P.S me vjen keq qe nuk po vjen njehere Edrusi per dreke.Apo jo Edi? Embelsirat pas dreke na i sillte e.T :))
Kompjuterin e kemi gati, keshtu qe pas dreke benin pak blog te gjithe:))

Erisel ha detto...

Po ju rastisi rruga ketej nga Umbria (Italia qendrore) jeni te mirepritur te gjithe Blogistat.

edrus ha detto...

Kujt do me ja fut ti re??
Ku ngopet ariu me miza :))))))

Do na bjerë rasti patjetër :)
është dhe një shok tjetër nga Terni që më thotë që të dal ndonjëherë andej ;)

Erisel ha detto...

Pse ça do ti te pjekim Elefant?:)))

Una papera oppure tacchino arrosto ti dovrebbe bastare. No?
Io mangerei un faggiano intero.:))
P.S
Me kismet te Zotit, takohemi ne Terni.