17/11/08

Anija e dashurisë- Ebook shqip falas


Krijimi im më romantik deri më sot:)
Ju këshilloj ta lexoni gjatë fundjavës, për qejf dhe mos paragjykoni.

E shkruajta me shumë nxitim ashtu siç ndodh me gjërat jashtë programit. Ky libër i vockël (46 faqe) lindi në një moment frymëzimi të paparashikuar dhe me një stil krejtësisht të papërcaktuar mirë. Stil i cili e bën këtë krijim disi të veçantë, larg çdo monotonie të përditshme.
Një anije madhështore plot me turista në kërkim të dashurisë.
Disa vajza që trajtohen si princesha.
Dhe shumë çuna të ëmbël paksa aventuriera...
Krijim tejet modest por, edhe mjaft i larmishëm.

Lejohet leximi vetëm për persona romantik:)
Ky është linku që sajova shpejt e shpejt: http://www.lulu.com/content/4944035 ose kliko këtu.

E-book dhe muzikë

Duke qenë një nga postimet e mia të fundit në këtë blog, mendova t'ju përshëndes me këtë këngë e cila mua më pëlqen shumë. Për ju Anastacia "Sick And Tired".

Pas disa orësh këtu do të gjeni librin e vockël "Anija e dashurisë"
Në njëfarë mënyre aventura ime në blogosferë po përfundon.

Faleminderit për vëmendjen!