20/12/09

Komunikate shtypi

U botua ne gjuhen italiane libri i Erion Selmanit "La crociera dell' amore romantico".
Ky eshte perkthimi ne italisht  i librit "Anija e dashurise". Momentalisht libri gjendet online Ketu 

ISBN 978-1-4452-4715-1

Editor Lulu.com

Botohet i shtypur ne leter Print on demand, dhe si e-book.

-------------

Ky blog e nderpret aktivitetin per nje kohe teper te gjate.
Me kete rast komentet jane Kyçur.
Flm per mirekuptimin


02/12/09

Ju ftoj te votoni per Sondazhin

Pershendetje vizitore,
Shikoni djathtas Sondazhin dhe nese ju duket e arsyeshme votoni.
Do ta doja voten nga ata qe kane lexuar ndonje librin apo tregimin tim. Kam neper duar disa tregime te reja dhe po mendohem per botim. Per t'i botuar do te kem nevoje per disa muaj kohe. S'dua te ngutem.
Shpresoj qe ju te votoni sepse do me behej qejfi te mesoja opinionin tuaj.
Faleminderit dhe gezuar Festat!

  Erion