15/12/08

Fragment nga "Anija e dashurisë"

Anija e dashurisë (fragment)

Buzët bashkohen për një puthje paralizuese. Mbetën pa frymë nga emocioni që vetëm ndjenjat, zemrat e dashuruara dinë të dhurojnë, e shijojnë deri në ekstazë. Pas mpirjes fillestare, buzët e të dyve u çliruan nga "prangat", duke thithur në mënyrë të ethshme, thuajse të dhunshme gjuhën dhe buzët. "MË pëlqejnë buzët e tua dhe aroma e trupit tënd," i thotë ai me zë të ulët. Eshtë ajo kësaj here që fillon ta preki gjithandej nëpër trup. Në heshtje, e nxehtë dhe disi agresive. Thonjtë e saj çjerrin dhunshëm gjoksin e tij dhe më pas ajo afron gjinjtë sërisht pranë buzëve të tij, buzë të etura për qumështin ..... por, nuk ka mbaruar me kaq. Nata sapo ka filluar dhe mund të

shndërrohet në një koktej dashurie... Atë më të shijshmin

Koktej... që mund të shijohet në jetë.

Ju ftoj ta lexoni falas librin e vogël eletronik; "Anija e dashurisë"këtu.: http://www.mediafire.com/file/cdmwe2ntzg2/anija_e_dashurise.pdf

Përndryshe shkarkojeni këtu. http://www.lulu.com/content/4944035 ky version ka më pak imazhe.

Ju uroj të gjithë vizitorëve ; Gëzuar festat e fundvitit!