10/07/10

Libra shqip ne Amazon Kindle

Pershendetje,
Per mendimin tim modest te publikosh libra dixhital ne Kindle Store eshte nje projekt largpames.
Sapo kam botuar librat e mi ne Amazon Kindle, veçse sistemi nuk pranonte tituj ne gjuhen shqipe. Pra titujt e librave jane ne anglisht, ndersa permbajtja e tekstit eshte ne gjuhen tone.

Me sa pashe jam pothuajse i vetmi qe botova atje ne shqip. Ne te ardhmen ndoshta dikujt mund t'i interesojne krijimet e mia te vjetra dhe te reja. Une kam plot shkrime te reja, por ja qe duhen gjetur kanalet e shperndarjes, pa te cilat s'ka vlere te realizohet botimi i ri.
Ju vizitore s'mund ta imagjinoni sesa e lodhshme, sesa e veshtire eshte shperndarja e librit ne tregun virtual apo ate tradicional!!!!
Pas disa javesh ne Kindle Store do te gjeni (me kismet) edhe nje tjeter librin tim ne italisht.

Kerko ne Amazon Kindle emrin Erion Selmani per te pare krijimet aktuale dhe ato qe do te vijne me pas.

Per kuriozitet çmimet jane me te larta per Evropen sesa per lexuesit nga Amerika. Sepse sipas Amazon, ata kane me teper shpenzime/tatime me librat evopian. Keto gjera nuk varen prej meje.

Ju uroj shendet!