12/10/11

Ditari im. Libri i ardhshëm ?!

Ndryshe nga herët e tjera, nuk po nxitohem për botime të reja.
Siç duket s'paskam aq uri letrare si dikur kur publikoja gjithçka që më vinte ndërmendje. Mosha e re më ka dëmtuar disi, pasi fillova të botoja herët.
Në të njëjtën kohë edhe heshtja e gjatë nuk po më pëlqen fort, prandaj prej kohësh i jam përveshur punës për librin e ardhshëm.

Shpresoj ta botoj sa më parë që të jetë e mundur, edhepse në shumë raste sakrificat janë të shumta por megjithatë mundi, lodhja,  nuk mjaftojnë kurrë.
Në qoftë se varet prej meje në dhjetor ose janar libri do të jetë online Veçse jo gjithmonë planet realizohen.
Unë jam autor interneti ndaj botimet e mia do t'i gjeni online tek Amazon, Kindle dhe Lulu apo tjetër website.
Gjithsesi libri i ri do të jetë një përmbledhje me novela e tregime. Tashmë kam pak më tepër përvojë kështu që tregimet e mia  NDOSHTA  nuk do t'ju zhgenjejnë.

Po ti lexues a do të lexoje libri tim të ri ?
  Mirulexofshim
      Erion