01/07/09

Per vajzat qe kerkojne djem

Sygjerime për vajzat që kërkojnë djem.
( e botova kohe me pare tek nje web-faqe lajmerimesh dhe u çudita kur pashe 41 komente. Nuk e parashikoja-:))

E keni ëndërruar qysh nga fëmijëria “Princin e kaltër”, shpirtin binjak, ose thënë ndryshe djalin që do t’ju rrëmbejë zemrën. Ndoshta edhe nëpërmjet një lajmërimi të thjeshtë do të mundeni të gjeni personin e përshtatshëm për ju. Ndonjëherë interneti na krijon mundësira të njohim persona që në jetën e përditshme nuk do t’i kishim njohur kurrë. Mbase njohje me persona Special!
Ata janë dhjetëra mijëra djem shqiptarë kudo në bote që kërkojnë lidhje me vajza shqiptare.
Provoni të publikoni një kërkesë/lajmërim këtu tek www.lajmerime.com sipas dëshirës tuaj dhe prisni pak ditë. Kryesorja është që lajmërimi juaj të jetë i qartë dhe të sqaroni përfundimisht pretendentët tuaj se çfarë po kërkoni dhe në cilin qytet apo shtet kërkoni partnerin e ardhshëm.Do të merrni dhjetëra përgjigje nga meshkujt, por lind pyetja ; cili prej tyre është më i miri?. Këtë nuk e di askush, veçse ka disa gjëra që mund të kenë njëfarë vlere.Ai që ju shkruan përgjigje/propozim për njohje me katër,pesë fjalë të llojit: “ç’kemi, a je mirë, të hëngsha buzët etj” nuk duket në pamje të parë dhe aq i përshtashëm. Gjithsesi kjo është gusto personale.Përparësi në këto raste mund të kishte më tepër dikush që ju dërgon foto (le të shpresojmë se jane foto reale) dhe disa rreshta prezantues.Edhe nëse djali ju pëlqen mos u përgjigjni menjëherë. Ai është mesuar të presi femrat.Më interesanti nga ata meriton një përgjigje jo më parë se pas 2-3 ditësh, kjo gjë rrit ndjeshëm vlerat tuaja, dhe merrni ndër duar kontrollin e situates.Dhe jo vetëm kaq. Në këto 3 ditë mund t’ju përgjigjet dikush tjetër akoma më interesant se i pari.Duke qenë se sot kemi gjithandej me bollëk edhe web kamera, me kalimin e kohës po ta shihni të arsyeshme zhvilloni një bisedë në Messenger. Le ta hapi ai i pari kamerën. Kështu e shihni se cili është dhe evitoni rrezikun që rastësia nganjëherë mund t’ju sjelli në Messenger edhe kolegun e punës apo komshiun tuaj. Çfarë nuk ndodh!Në qoftë se ju pëlqen dhe me kalimin e kohës dëshironi të takoheni (Kjo është zgjedhja juaj personale) do të ishte më logjike, takimi në nje vend publik, kafene,shesh apo rrugë kryesore. Takimi i parë me një person ende të panjohur në një vend të fshehtë në periferi etj., mundet edhe të sjelli fatkeqësisht të papritura të papëlqyeshme.Dhe kur çdo gjë shkon për së mbari, vendosni ju dhe vetëm ju se çfarë do të bëni më tej.

E.Selmani P.S Këto janë vetëm disa pikepamje modeste personale.Kini parasysh se është e pamundur që këto pikëpamje të vlejnë për të gjithë, por dikujt ndoshta i shërbejnë.

3 commenti:

Erisel ha detto...
Questo commento è stato eliminato dall'autore.
Erisel ha detto...
Questo commento è stato eliminato dall'autore.
Erisel ha detto...

Tregime dhe libra dashurie??
Vizito kete faqe. Lexo diçka nga krijimet e mia.
http://www.lulu.com/spotlight/erisel10