
Kuptohet qe ne shtepi nuk i ke te gjitha kushtet per te pergatitur pizza. Nevojitet nje tavoline mermeri kur i ben, ndersa une i bera mbi derrase dhe pica nuk merr forme kollaj. Ne lokal une nuk perdor tave per pjekje, sepse nga mermeri picen e shkeput, kurse ne shtepi mbi derrase brumi ngjitet.
Nejse. Miqte e mi ngelen te kenaqur dhe me kane prenotuar per ditelindjen e nje femije. Do bej pica per shoket e klases se vogelushit. Do te jene 25-30 kalamaj. Vetem se ne keto raste ndodh qe me "ngacmon" mamaja e ndonje vogelushi. ;))
te merrka ne qafe per pamje..jam e sigurte qe do jete shume e shijshme! te lumshin duart!
RispondiEliminaFlm Eni!
RispondiEliminaI pelqyen vertete. Ne shtepi s'ke asnjehere te gjitha kushtet per te bere spektakel te plote nga pamja e jashtme, por kjo nuk ja heq aspak shijen pizza-ve.
Une keto gjera i bej me shume pasion!
Talent i pazbuluar paske more djale:)) Pizza ta ben me sy dhe duket shume e shijme vetem nga larg, mendo po te kisha ngrene nje rriske, mmmm. Lum nusja qe do te marri se e kenaqesh si me mish pate te pjekur e si me pizza:))
RispondiEliminaciao!
Belle, me kenaqe me fjalet e tua.
RispondiEliminaKeto dite kam frymezim te madh ne kuzhine.
Po të isha vajzë, dhe unë do të kisha thënë sa i mirë që je :P.
RispondiEliminaPor s'po e them, sepse kur bëj pica, po nuk patën më shumë sallam djathë e kërpudha se brumë, unë nuk i quaj pica :)))))
Edi, Ne kete rast kisha ne dispozicion shume pak mozzarella e wurstel e sidomos shume pak fruta deti. Nuk isha ne shtepine time. Italianet kursejne:)
RispondiEliminaPer ty mendoj se ajo pizza me vaj e rozmarine siper, e tejmbushur me sallam, djathe etj do te qe ideale.;)